Popular

Jumaat, 26 November 2010

ketiak aku basah sbb kau!!

sdey.. sdey.. sdey.. knapa mesti mlm ni nk wat sy sakit hati.. siyes dekat namplohmpat juta kali awak buat sy sakit hati.. perlu ker?? yes! mmg kita xde pape.. tp awak suke p'guna kan sy.. sy tau la sy ni BAIK.. sy xleh nk wat JAHAT kat awk.. but plz laaa... x pasal2 ketiak sy basah tau x?? sbb ape?? sbb awak....!! sbb sy control marah sy.. sy nangis sbb sy ni PANDAI dlm BODOH.. sy BENCI lah.. sy nk exam.. sy nk score lg.. plz laa.. sy nangis dlm gelak sbb pe.. sbb sy ni bodoh.. ske tolong awak.. awak, awak, pnh tak sy tak tolong awak?? SUMPAH X PENAH!! kan?? wuwu.. T__T I HATE U!! but plz, dun made me hate u 4 the whole my life.. plz la awak.. smua kte sy bodo sbb awak.. tp sy mmg suka tolong awak.. bukan stakat awak je tau.. YE MMG SY BODOH!! bpe byk kali sy ckp sy bodoh kan.. myb mmg sy bodoh! fuLLsTop.. sy sendiri admit kt kwn2 yg sy ni bodoh even kwn2 dah make it clear bout u but plz la jgn la wat sy sakit hati.. sy tau sy tak kuat utk tak tolong kawan-kawan sy.. tp..... tah la weh..




Aku berhenti berharap
Dan menunggu datang gelap
Sampai nanti suatu saat
Tak ada cinta kudapat

Kenapa ada derita
Bila bahagia tercipta
Kenapa ada sang hitam
Bila putih menyenangkan


sy tasuke nk marah awak, nk sakit hati, n pape pun.. sy tasuke nk emo bagai.. tp sy rasa sy dh ckup jadi perfect fren kt awak.. tp awak bg ape kt sy?? sory la eh klau awak awak smua terasa.. sbb sy tak mampu nk ckp depan2 or admit depan awak.. sbb sy tak sanggup nk marah awak bila awak say sory or anything else.. papepun, sy ni ckp tak serupa bikin.. sy still akan jd kwn susah senang awak.. eh silap, kwn susah awak.. bia la kwn sy ckp sy bodoh ke hape.. sy terima je demi awak.. btw, sy benci awak tau! T__T

aku benci.. benci.. pada dirimu.. aku bosan.. bosan.. pd dirimu.. F la awak nih.. m'bazir mse sy nk stdy la ngoksss!! haiyoooooo..........~ jgn smpai sy x tdo n bw toyol masuk exam...

4 ulasan:

  1. sabar ye...semoga ada jln penyelesaian, its part of life and experience sebelum jumpa ur prince charming! salam kenal...

    BalasPadam
  2. wahahah.. si chantek n si huduh..

    BalasPadam